Περίπου εμείς

Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.

Παίρνω Πίεση πομπός & Ηλεκτρομαγνητική ροόμετρο Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά

  • Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

  • Κατασκευαστής

Αλλες πληροφορίες

  • Μάρκες : HCATM
  • Αριθμός Υπαλλήλων : 80~120
  • Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-10000000
  • Ιδρύθηκε Έτος : 2007
  • Εξαγωγή pc : 30% - 40%

 

Η Co. τεχνολογίας αυτοματοποίησης Huance Xi'an, ΕΠΕ βρίσκεται στη ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας Xi'an - η ζώνη ελεύθερου εμπορίου, Κίνα, καθιερώθηκε το 2007. ΤοHuanceειδικεύεταιστηνέρευνακαιτηνανάπτυξηυγρόυπερηχητικόflowmeter, υπερηχητικόflowmeterαερίου, μαζικόflowmeterCoriolis, ηλεκτρομαγνητικόflowmeter, flowmeterδίνης, flowmeterστροβίλων, καιτηςσυσκευής αποστολής σημάτωνεπιπέδωνραντάρ.

 

Τρεις εμπορικές μονάδες Huance

1.Foreign εμπορικό τμήμα
HCATM έχει μια ισχυρή ομάδα πωλήσεων εξωτερικού εμπορίου, που στηρίζεται στην ανώτερη εμπειρία βιομηχανίας και τα αξιόπιστα προϊόντα, τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες.

2.Industrial τμήμα αυτοματοποίησης
GM-SCADA η πλατφόρμα αποκτήσεων και ελέγχου ολοκληρωμένων δεδομένων που αναπτύσσεται από την επιχείρηση μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα στους διαφορετικούς τομείς βιομηχανίας για να ελέγξει περιεκτικά και να αυτοματοποιήσει τον επιτόπιο εξοπλισμό λειτουργίας. Οι αισθητήρες παραχθε'ντες έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ενεργειακές μεταλλεία και την επεξεργασία με τη συγκεντρωμένη αυτοματοποίηση, την παραγωγή δύναμης, και τη μετάδοση, τα συστήματα συντήρησης νερού, την αυτοματοποιημένη παραγωγή και τη διαχείριση, την αυτόματη παρακολούθηση και τη διαχείριση των τροφίμων και των φαρμακευτικών διαδικασιών παραγωγής, τη δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική, τις γέφυρες, τις διαδρομές, τον έλεγχο κ.λπ. και την παρακολούθηση.

3.Scientific επιχείρηση ερευνητικών οργάνων
Για περισσότερο από δέκα έτη, HCATM έχει παράσχει έναν μεγάλο αριθμό προηγμένων προϊόντων δοκιμής και τις λύσεις για το εσωτερικό αεροδιάστημα, τα όπλα, τα σκάφη, τη ηλεκτρική δύναμη, την πυρηνικά φυσική και τα πανεπιστήμια, και άλλα ερευνητικά κέντρα και όργανα, και έχει αναπτυχθεί και κόμβοι για διάφορα σημαντικά νέα μοντέλα στο αεροδιάστημα και τους τομείς όπλων. Η ολοκλήρωση αποστολής διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο και αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από τους χρήστες.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας